Tapahtumat

Jäsentapaamisemme pidetään Pakilan Hyvän Paimenen kirkon seurakuntasalissa (Palosuontie 1, 00660 Helsinki) kunkin kuukauden ensimmäisenä arkitiistaina klo 14.00 alkaen kahvituksella.

Jäsentapaamisissa on kahvitarjoilu, jonka hinta 5 € maksetaan kokoukseen saapumisen ja ilmoittautumisen yhteydessä.

KEVÄÄN 2023 JÄSENTAPAAMISET

Ti 3.1 klo 14.00 Tammikuun jäsentapaaminen. Esitelmä: Kirsti Lilja kertoo matkastaan Pohjois-Koreaan.

Ti 7.2 klo 14.00 Helmikuun jäsentapaaminen. Esitelmä: Enterin opastaja Esa Martonen "Netin hyödyt ja vaarat"

Ti 7.3 klo 14.00 Maaliskuun jäsentapaaminen ja sääntömääräinen kevät kokous. Esitelmä: Ville Eloranta "Alustatalous"

Ti 4.4 klo 14.00 Huhtikuun jäsentapaaminen. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Esitelmä: "Kirjaston toiminta".

SYKSYN 2022 JÄSENTAPAAMISET

Ti 6.9 klo 12.00 Syyskuun jäsentapaaminen. Esitelmä: Apulaispormestari Daniel Sazonov puhuu aiheesta ”Sote-uudistuksen vaikutus Helsingin sote-palveluihin”.

Ti 4.10 klo 12.00 Lokakuun jäsentapaaminen.  Esitelmä "Viisi valssia venäläiseen tahtiin ja Kekkosen ripaskat päälle", kirjailija Raija Oranen kertoo kirjoittamistaan presidenteista.

Ti 1.11 klo 12.00 Marraskuun jäsentapaaminen ja sääntömääräinen syyskokous. Esitelmä: "Arktinen alue geopoliittisessa tilanteessa" eversti evp. Ossi Kettunen.

13.12 Joulukuun jäsentapaaaminen korvataan Jouluretkellä Fiskarsiin.