Lue  Patina 2/2020.

13.03.2020. Yhdistyksen hallitus on päättänyt koronavirustilanteen vuoksi peruuttaa toistaiseksi kaikki yhdistyksen järjestämät tapahtumat. Peruutus koskee jäsentapaamisia, kerhoja, matkoja, vierailuja ja retkiä. Teatterien, konserttien ja näyttelyiden peruutuksesta vastaavat niiden tarjoajat. Maksetut osallistumismaksut voidaan peruutustapauksessa palauttaa, jos rahat ovat POKSin tilillä. Jos maksut on jo siirretty tapahtuman tarjoajalle, jäsenten on neuvoteltava maksun palautuksesta tapahtuman tarjoajan kanssa. Tiedotamme menettelystä erikseen asianosaisille.

Seuraavat tapahtumat on peruttu:

·      Mummon markan vartijat 20.3.

·      Musta laatikko 24.3. (uusi päivä 13.10)

.      Huhtikuun jäsentapaaminen 7.4.

·      Rahamuseon vierailu 16.4.

·      Kansallismuseo 21.4.

·      Lahden teatterimatka 29.4.

·      Vappumatinea

.      Kevätretki Mustioon 12.5

·      Le Coq-taistelu ravintolasta 14.5.

·      Riikinkeltainen taivas 18.5.

.      Retki Annalan puutarhaan 28.5

·      Kreivitär Mariza (uusi päivä 2.6.)

Seurataan tautikehitystä ja ilmoitellaan myöhemmin sähköpostilla, kotisivuilla ja Facebookissa.

Lue  Patina 1/2020.

Meillä kävi 4.2.2020 roskapoliisi neuvomassa jätteiden lajittelua ja kierrätystä.